Om os

Om klinikken

Tandlægerne i Møldrup ejes i dag af tandlæge Anne-Birgitte Nielsen og tandlæge Jesper Dige. Klinikken er på over 300 kvadratmeter og består af 5 behandlerrum, stort venteværelse samt stor parkeringsplads. Klinikken har handicapvenlige forhold.

Adresse:
Tandlægerne i Møldrup
Nørregade 2, 9632 Møldrup

Tel.: (+45) 86 69 18 00

OBS: Adgang for kørestole!

Åbningstider:

Mandag: 8.00-17.00
Tirsdag: 8.00-17.00
Onsdag: 8.00-17.00
Torsdag: 8.00-13.00
Fredag: 8.00-15.00

Akut Behandling:

Vi tilbyder at vore patienter kan få en hurtig tid, såfremt der er tale om smerter eller knækkede tænder. Ring inden kl. 10 og vi finder en tid samme dag. Ringer du senere kan du evt. få en tid samme dag- vi gør vores bedste for at hjælpe dig hurtigst muligt.

Behandlinger:

Obs: Vi behandler såvel børn som voksne

Vi tilbyder diagnostik, forebyggelse og behandling af tand- og mundsygdomme på klinikken. Ved indsættelse af implantater eller specielt komplicerede kirurgiske indgreb har vi samarbejde med kirurg.

Smertefri behandling og tandlægeskræk: Vi prioriterer smertefri tandbehandling højt. Vi bruger altid overfladebedøvelse, inden vi lægger lokalbedøvelse. Vi tilbyder mulighed for lattergas. Der er ligeså mulighed for at høre musik under behandlingerne.

Snorker du? Både snorken og søvnapnø kan i mange tilfælde afhjælpes ved at sove med en snorkeskinne. En sådan snorkeskinne kan du få lavet hos os.

Sådan takler du tandlægeskræk:

Tal gerne åbent om din tandlægeskræk med venner, familie og selvfølgelig din tandlæge. Det er hverken flovt eller unormalt at være bange for at gå til tandlæge. Det er vigtigt, at du føler dig tryg hos din tandlæge, lige fra modtagelsen og til du er færdig igen. Fortæl om din angst og gerne specifikt. Nævn i forbindelse med tidsbestillingen, at du lider af tandlægeskræk. Vi har så mulighed for at afsætte lidt længere tid. Vælg et tidspunkt, hvor du er sikker på at være udhvilet og afstresset. Aftal med tandlægen hvad der skal laves.

Stil gerne spørgsmål undervejs. Sig til hvis du føler smerte eller angst under behandlingen. Vore klinikassistenter lægger ofte en beroligende hånd på din skulder for at få dig til at slappe af. Sørg for at gå regelmæssigt til tandlæge, så du kommer ind i en rutine. Undlad at aflyse, da det ikke medvirker til at tage hånd om angsten.

Persondatapolitik

Vi overholder persondatareglerne i henhold til EU’s person dataforordning.

Vi opfylder efter et større stykke arbejde nu persondatareglerne i henhold til EU’s persondataforordning der trådte i kraft i dag d. 25. maj 2018. Hvis du har spørgsmål til dette, kan du henvende dig i receptionen eller skrive en mail til tdl.moeldrup@mail.dk